Belastingaangiften

Belastingaangiften

×

Belastingaangiften

De Belastingdienst maakt het steeds makkelijker om belastingaangiften te doen. Veel is al ingevuld en hoeft u alleen maar te controleren. Toch besteden veel mensen hun aangiften liever uit aan hun boekhouder of accountant. Waarom?

Waarom uw aangiften uitbesteden?

Omdat u bang bent om wat fout te doen. U zit immers niet te wachten op dure verrassingen achteraf.

Omdat 100% zekerheid over uw fiscale aangiften rust geeft. Ook als het erom gaat aftrekposten, toeslagen en regelingen optimaal te benutten. Belasting betalen moeten we allemaal. Maar toch zeker niet meer dan strikt noodzakelijk is?

Omdat de belastingwetgeving regelmatig wordt aangepast. Ook voor ondernemers is het praktisch ondoenlijk om op de hoogte te zijn en te blijven van alle wijzigingen.

Waarom uitbesteden aan Spelt Financiële Adviseurs?

Bij Spelt FA kennen we de wet en de wegen. Regelmatige bij- en nascholingen aan het gerenommeerde Fiscaal Studie- en Documentatiecentrum waarborgen op dit gebied de kwaliteit van ons kantoor. Als het gaat om correcte belastingaangiften en fiscale voordelen. En als het gaat om advies.  Gevraagd. Maar zeker ook ongevraagd, want daar zijn we sterk in. We verdienen onszelf regelmatig terug doordat we financiële kansen en mogelijkheden voor u signaleren.

Welke belastingaangiften?

Spelt Financiële Adviseurs verzorgt fiscale aangiften op het gebied van:

  • Omzetbelasting (BTW)
  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Loonheffing
  • Erfrechtbelasting
  • Schenkbelasting.

Ook regelen we voor u de verplichte publicaties voor de Kamer van Koophandel.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en werkwijze? Neem gerust contact met ons op, dan maken we een afspraak. We maken graag kennis met u en uw organisatie.

Neem contact op