Spelt FA

Over ons

×

Over ons

Actuele cijfers, financieel inzicht en overzicht vormen het fundament voor succesvol ondernemerschap. U weet op ieder moment hoe het bedrijf ervoor staat. Wat uw werkkapitaal is. Dat uw boekhouding op orde is, aangiften kloppen en u maximaal belastingvoordeel geniet. Vanuit die rust hebt u uw hoofd en handen vrij om te doen waar u goed in bent: ondernemen.

Uw administratie op orde: cruciale succesfactor
Is dit niet uw werkelijkheid, maar wel uw wens? Kom dan eens praten. Omdat het belangrijk is dat u ’s nachts rustig slaapt. Maar ook omdat een administratie die op orde is een cruciale  succesfactor is. Daarmee heeft uw bedrijf een professionele uitstraling die vertrouwen wekt bij banken, investeerders en andere financierders. Uw cijfers zijn te belangrijk om niet aan Spelt FA over te laten.

Waarom Spelt Financiële Adviseurs?
U schakelt Spelt FA in omdat u op ons kunt bouwen. En kunt vertrouwen op onze expertise en jarenlange ervaring. Ons kantoor bestaat nu zo’n 20 jaar. Wim en Didy Spelt hebben het met hard werken, liefde voor het vak en kennis van zaken opgebouwd. Het resultaat mag er zijn: een mooi, solide bedrijf met een prima reputatie onder ondernemers in midden- en kleinbedrijf en zzp’ers.

Hun opvolgers, Remco en Mariska Bosch, zijn al jarenlang vertrouwde gezichten bij Spelt FA. Zij kennen de klanten en hun business. Het levenswerk van Wim en Didy is begin 2019 overgegaan in de deskundige handen van Remco en Mariska. Goed gevoel voor het bedrijf; prettige zekerheid voor u!

Goed om te weten
Wij staan achter alles wat wij doen. Voor de volle 100%. Verschilt de Belastingdienst met ons van mening en zijn we het er niet mee eens? Dan bijten we ons erin vast. We gaan voor u en uw rechten door het vuur. Net zolang tot het klopt. Of tot ze ons ervan hebben kunnen overtuigen dat we het bij het verkeerde eind hebben. En dat zonder dat u er verder rompslomp van heeft.

Kennismaken?
Bent u benieuwd naar ons kantoor en naar de mogelijkheden die we bieden? Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak. We maken graag tijd voor u en uw organisatie.

Neem contact op