Verwerken administratie

Verwerken administratie

×

Verwerken administratie

Als ondernemer hebt u elke dag veel te doen en veel aan uw hoofd. Het is niet gek dat dan rekeningen soms blijven liggen. Of dat u vergeet (tijdig) te factureren of aan te manen. Spelt Financiële Adviseurs verwerkt uw administratie snel en nauwgezet. Een hele zorg minder! Uw voordeel: uw bedrijfsadministratie is altijd up to date. En 100% kloppend. Daar kunt u van op aan.

Wat doen we?

Bij Spelt FA kunt u dagelijks de administratie aanleveren. We verwerken die binnen een week.
Wat doen we zoal voor u?

  • Betalingen
  • Facturatie
  • Bankgegevens bijwerken
  • Debiteurenbeheer
  • Crediteurenbeheer.

Financiële cijfers nodig voor hypotheek of lening?

Hebt u een huis of bedrijfspand op het oog en vraagt u een hypotheek aan? Of hebt u een financiering nodig om te kunnen investeren? De bank zal u altijd vragen om jaarcijfers, prognoses, tussentijdse cijfers. Die kunt u alleen vlot opleveren als u de cijfers op orde hebt. Verwerken wij uw administratie? Dagelijks, maandelijks of per kwartaal? Dan hebt u ze binnen enkele werkdagen.
Daarmee maakt u bij hypotheekverstrekker of andere financierders een professionele indruk. Zo vergroot u uw kans op de gevraagde hypotheek of lening. En op een snelle afhandeling van uw aanvraag.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en werkwijze? Neem gerust contact met ons op, dan maken we een afspraak. We maken graag kennis met u en uw organisatie.

Neem contact op