Interim opdrachten

Interim opdrachten

×

Interim opdrachten

Sommige dingen zie je aankomen. Zwangerschapsverlof van uw administratief medewerkster, bijvoorbeeld. Of een sabbatical. Een nieuwe boekhouder die bij zijn vorige werkgever een wat langere opzegtermijn heeft dan voorzien. In zulke gevallen overbrugt een medewerker van Spelt Financiële Adviseurs professioneel en met plezier de periode van afwezigheid. In overleg plannen we de werkzaamheden netjes in.

Onvoorziene uitval

Het gebeurt natuurlijk ook dat medewerkers ziek worden of om andere redenen onvoorzien korter of langduriger uitvallen. Voor Spelt FA geen probleem. Ook daarin stellen we ons flexibel op en zorgen we ervoor dat u (meestal) nog dezelfde week tijdelijke vervanging hebt. Voor een paar uur tot een paar dagen per week.

Continuïteit

Of de interimklus bij de (financiële) administratie nu gepland was of niet: onze collega zorgt ervoor dat de zaken bij u doorlopen of weer op de rit komen. De continuïteit van de werkzaamheden is daarmee gewaarborgd. Bij terugkeer kan uw medewerker weer met goede moed aan de slag. Alles is netjes verwerkt en helemaal bij. Geen achterstanden. Dat werkt goed.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en werkwijze? Neem gerust contact met ons op, dan maken we een afspraak. We maken graag kennis met u en uw organisatie.

Neem contact op