Financieringsaanvragen

Financieringsaanvragen

×

Financieringsaanvragen

Wie vooruit wil lopen in de markt, moet investeren. Daarvoor is werkkapitaal nodig. Geld dat er niet altijd onmiddellijk is. Dan ligt het voor de hand om bij de bank aan te kloppen. Maar die zien niet altijd de kansen die u als ondernemer ziet en vragen zich dan af: hoe kan dat worden terugverdiend? Banken willen zekerheid; dat is hun rol. Zeker sinds de crisis zijn hun handen gebonden door de wet.

Durfkapitaal

Maar ondernemen betekent per definitie risico’s durven nemen. Spelt FA heeft investeerders in haar netwerk die beschikken over het nodige kapitaal én ondernemend zijn. Daar liggen in zo’n geval mooie kansen om te groeien. Hebt u plannen en wordt uw aanvraag niet goedgekeurd door de bank? Dan brengen wij u graag in contact met mogelijke financierders. We helpen u desgewenst met het opstellen van prognoses en een financieringsplan. Zo dragen we bij aan een gezonde onderneming.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en werkwijze? Neem gerust contact met ons op, dan maken we een afspraak. We maken graag kennis met u en uw organisatie.

Neem contact op