Jaarrekening opstellen

Jaarrekening opstellen

×

Jaarrekening opstellen

De administratie vormt de basis voor alles. Ook voor de jaarrekening. Veel kantoren verwerken de administratie, lezen de balans in en daaruit rolt dan een jaarrekening. De correcties worden vervolgens in de jaarrekening verwerkt.

Betrouwbare werkwijze

Bij Spelt FA werken we anders. Onze correcties vinden al plaats in de boekhouding. We kunnen vervolgens vertrouwen en verder bouwen op een correct en dus stevig fundament. De jaarrekening klopt dan ook gegarandeerd. Daar kunt u op rekenen.

Binnen een dag een jaarrekening

Omdat we 100% kunnen vertrouwen op de juistheid van jaarrekeningen die we zelf hebben opgesteld, kunnen we de cijfers altijd snel aanleveren. Bijvoorbeeld voor de aanvraag van hypotheek of lening. U hebt ze binnen enkele werkdagen. Dat wekt vertrouwen bij uw financierder of hypotheekverstrekker. Het is het bewijs dat u uw zaken op orde hebt. Dat werkt in uw voordeel.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en werkwijze? Neem gerust contact met ons op, dan maken we een afspraak. We maken graag kennis met u en uw organisatie.

Neem contact op